• امروز: 1403/01/30
  • آخرین بروزرسانی: 1403/01/30
دیدار دکتر رضایی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان

دیدار دکتر رضایی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان

دیدار دکتر رضایی معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با رییس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان

 

صبح امروز دکتر رضایی و هیات همراه در آغاز ورود به استان گیلان با مهندس شعبان نژاد دیدار نمودند.

 

سازمان جهاد کشاورزی گیلان در این دیدار صمیمانه چکیده ای از توانمندی های استان در حوزه دام را بیان  نموده و اظهار داشتند: استان گیلان عمدتا وارد کننده گوشت قرمز می باشد و با برنامه ریزی های بعمل آمده و سرمایه گذاری صورت گرفته از سوی بخش خصوصی برآنیم تا در این حوزه به تولید موفقی دست یابیم.

 

وی با اشاره به واحدهای تولیدی موفق استان گیلان و وجود تقاضا برای پرورش بوقلمون در استان خواستار عنایت ویژه مسئولین ذیربط به این موضوع گردید.

 

مهندس شعبان نژاد اظهار داشت: اعتقاد بر اینست با رعایت موازین بهداشتی می توان در این زمینه گام های موثری برداشت.

 رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گزارش داد: ۲۵ درصد جوجه یکروزه و ۵ درصد گوشت کشور در استان گیلان تولید می شود و به دلیل آنکه عمده فعالیت ها در قالب اینتگریشن (یکپارچه سازی در زنجیره تولید گوشت مرغ و تخم مرغ) صورت می گیرد ابعاد نگران کننده ای بلحاظ رشد قیمت گوشت مرغ تاکنون در بازار استان وجود نداشته و به محض بالارفتن ناگهانی قیمت، اینتگریشن  ها وارد عمل شده و با عرضه تولیدات خود با مناسب ترین قیمت تعادل در بازار به وجود می آورند و بنوعی در بحران ها همواره یاریگر ما می باشند.

وی افزود: ظرفیت های کنونی پاره ای از مرغداری های استان به گونه ای است که می توان با اصلاح و ایجاد تغییراتی، آنها را به سمت پرورش بوقلمون و بلدرچین سوق داد.

 

در ادامه مهندس علی اکبرنژاد معاون بهبود تولیدات دامی سازمان بیان داشت:

 با تغییر جزئی در ساختار پرورش مرغ مادر میتوان این فارم مرغداری را به فارم مادر بوقلمون تغییر داد که در این صورت

 حجم کمتری از سرمایه گذاری صورت خواهد گرفت. وی اشاره نمود: ۴ فارم مادر در استان گیلان داریم

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی قول مساعد جهت بررسی موارد درخواستی پیرامون موضوع  پرورش بوقلمون در استان داده و در ادامه بیان داشتند: خوراک دام نیز یکی از دغدغه های مهم استان گیلان است و بررسی راهکارهای توسعه آن باید اختصاصا طی سفری جداگانه در آینده ای نزدیک مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: تولید اقتصادی در فضایی محدود مورد توجه ویژه در استان گیلان می باشد چراکه طرح توسعه دامپروری استان بلحاظ کمبود زمین در شرایط اقلیمی موجود کاملا متفاوت است.

 

روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی گیلان