• امروز: 1403/01/28
  • آخرین بروزرسانی: 1403/01/27
آغاز برداشت گل گاوزبان در گیلان

آغاز برداشت گل گاوزبان در گیلان

برداشت گیاه دارویی گل گاوزبان در ۷۸۴ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان آغاز شد.

مدیرباغبانی جهاد کشاورزی استان گفت: ۶ هزار باغدار گیلانی امید دارند تا پایان فصل برداشت در نیمه تیرماه با برداشت ۳ هزار و ۱۵۰ تن محصول‌تر گل گاوزبان ۶۳۰ میلیارد ریال درآمد کسب کنند
مهندس پارسافر پیش بینی کرد به علت افزایش ۵۳ هکتاری سطح زیرکشت، امسال تولید این گیاه دارویی 212 تن بیشتر از پارسال باشد.
وی گفت: شهرستان‌های رودسر، املش، آستارا، سیاهکل، تالش، رودبار و رضوانشهر از مناطق مهم تولید گیاه دارویی گل گاوزبان در گیلان است.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه شهرستان رودسر قطب تولید این گیاه دارویی در گیلان است افزود: ۴ هزار و ۵۰۰ بهره بردار رودسری سالانه ۲ هزار و ۳۷۰ تن گل گاوزبان از ۴۷۶ هکتار باغ برداشت می‌کنند.
مهندس منوچهر پارسافر با بیان اینکه گل گاوزبان‌های برداشت شده به همه استان‌های کشور ارسال می‌شود گفت: پارسال برای نخستین بار ۵۰۰ کیلوگرم گل گاوزبان خشک شده به کشور‌های اروپایی صادر شد.
برداشت گل گاوزبان از اواخر فروردین در گیلان آغاز می‌شود و تا نیمه تیر ادامه دارد.
گیلان رتبه نخست تولید گیاه دارویی گل گاوزبان در کشور را دارد.
گل گاوزبان برای تقویت حواس، تصفیه خون، اعصاب، درمان سرماخوردگی، برونشیت، سرفه، التهاب و ورم کلیه‌ها، سرخک، مخملک، رماتیسم و بیماری‌های قلبی مفید است. 98/1/26
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان