• امروز: 1403/02/01
  • آخرین بروزرسانی: 1403/02/01
پایان برداشت باقلا در گیلان

پایان برداشت باقلا در گیلان

برداشت لوبیای محلی یا پاچ باقلا پاییزه در زمین‌های کشاورزی گیلان پایان یافت.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: ۳۸ هزار بهره بردار ۴۷ هزار تن پیله‌تر پاچ باقلا از ۱۱ هزار و ۷۵۰ هکتار زمین کشاورزی برداشت کردند.
خانم بذرکار درآمد کشاورزان را از برداشت پاچ باقلای پاییزه هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
وی گفت: شهرستان‌های رشت، صومعه سرا و آستانه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گیلان تنها تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است.
پاچ باقلا در استان گیلان در 2 فصل بهار و پاییز کشت می‌شود.
برداشت پاچ باقلای پاییزه از نیمه مهر آغاز می‌شود و تا آبان ادامه دارد.
گیلانی‌ها به لوبیای محلی، پاچ باقلا می‌گویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده می‌کنند.97/8/22

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان